Klubmodul henter siden
Ridelejr Uge 31-32 2019

VBR’s Ridelejr 2019

Vestbirk Rideklub vil gerne invitere jer til vores årlige ridelejr. Der vil være forskellige aktiviteter herunder turridning, springning, ponygames, konkurrencer med og uden hest og andre heste relaterede aktiviteter. 

Der vil være to muligheder for at deltage i ridelejren, den første vil være fra 29. juni kl 13 til 1. juli kl 13 og den anden d. 3. august kl 13 til d. 5. august kl 15.

Der vil være bålaften d. 30. juli og d. 4. august. Her er forældre, søskende mm. velkomne til at være med til en hyggelig aften med snobrød, skumfiduser og rundbold.

Ridelejren finder sted på Vestbirk Rideklub. Vi vil meget gerne bede de forældre, som har mulighed for det, om at hjælpe os med at sørge for madlavning. Derfor kan der her på tilmeldingen også tilføjes hvornår man evt. har mulighed for dette.
Det koster 1100 kr. pr. deltager.

Hvis man ønsker at deltage, og ikke er medlem af klubben bedes i kontakte Mathilde Putman på tlf.: 26249504 eller mail mathilde@putman.dk, der oplyses navn, alder, højde, ride erfaring og evt andet der kan have betydning, så vi kan finde den optimale hest. Derudover skal der betales 75kr ekstra til medlemsskab i perioden. Rytteren vil så være medlem i 3 måneder og det giver også mulighed for at deltage i vores andre arrangementer. 

Der er et begrænset antal deltagere så vi anbefaler tilmelding hurtigst muligt. Tilmelding vil foregå på hjemmesiden, efter først til mølle. I fald den hest man normalt rider på et optaget og man alligevel ønsker at deltage, kan man kontakte undervisere, for at få anbefalet en pony, der passer i niveau. Hvis der ønskes en form for afbetaling, kontakt kassereren Max på kasserer@vbr.dk.

Vi har brug for forældre til at hjælpe med madlavning til frokost og aftensmad, så meld jer også gerne på der.

Vi vil gerne have minimum 10 elever på ridelejren, så hvis der er færre tilmeldte vil ridelejren blive aflyst og beløbet refunderet.

Hvis der er yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf.: 26249504 eller mail mathilde@putman.dk

Vi håber på at se jer alle sammen.
Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen, Linéa, Astrid og Mathilde Putman

 
 
Tilmeldte
26 /30
Tilmeldingsfrist
27.05.2019
Tidspunkt
03.08.2019 kl. 13.00 - 05.08.2019 kl. 14.00
Sted
Vestbirk Rideklub
Tulle: Udsolgt
Freja:
Sonny Boy: Udsolgt
Color: Udsolgt
Lala: Udsolgt
Filur: Udsolgt
Oscar: Udsolgt
Julie: Udsolgt
Lady: Udsolgt
Akasajja: (1)
Cosmo: (1)
Tayson:
Timian: Udsolgt
Egen hest: (4)
Ønsket hest er udsolgt, venteliste til:
Bager kage: Udsolgt
Jeg vil (mor/far):
hjælpe med aftensmad søndag: (2)
hjælpe med frokost søndag: Udsolgt
hjælpe med aftensmad lørdag: Udsolgt
hjælpe med frokost mandag: (2)
Pris
1100,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'