Klubmodul henter siden
Elevstævne i spring 21. april
Elevstævne d. 20. - 21. april

Kære forældre og elever

Vestbirk Rideklub vil gerne invitere jer til endnu et hyggeligt stævne d. 20. - 21. april. Stævnet vil blive afholdt over to dage med dressur om lørdagen og springning om søndagen. Hver rytter må højst have to starter pr. dag.

Prisen pr. start er 50 kr. hvis der er tilmeldt rettidigt via hjemmesiden. 

Alle ryttere skal bære sikkerhedsvest, når de springer.
 
Det er i dressur ikke tilladt at ride en klasse som er et niveau lavere end det man tidligere har placering i. dvs. hvis man eksempelvis har placering i LC1, må man ikke ride LD1 (med mindre andet er aftalt med undervisere pga. skift af hest, som gør det svært at ride en højere klasse).
I spring er det ikke tilladt at ride en klasse som er 20cm lavere end den højeste man er placeret i (med mindre andet er aftalt med undervisere pga. skift af hest, som gør det svært at ride en højere klasse).

Som altid har vi brug for en del hænder, for at stævnet kan afholdes. Det drejer sig om hjælp til opsætning af baner, banepersonale, en god kameramand til at tage flotte billeder af vores fine ryttere og heste, bage kage til salg i cafeteriet og hjælpere i cafeteria. I må derfor meget gerne skrive jer på, hvor I kan/ønsker at hjælpe til ??

Mvh. Bestyrelsen, Mathilde og Linea Putman
 
OBS, ved for sen tilmelding koster det 75kr
 
 
Tilmeldte
34 /500
Tilmeldingsfrist
12.04.2019
Tidspunkt
21.04.2019 kl. 09.00 - 21.04.2019 kl. 15.00
Sted
Vestbirk Rideskole
klasse*:
Ønsket Hest*:
Hjælper*:
Hjælper 2:
Bage en kage: (2)
Pris
50,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'