Klubmodul henter siden
Part i sommerferien
Hej.

Igen i år er det muligt at have part i sommerferien, og for planlægningens skyld, skal vi snart vide hvor mange, der gerne vil have part.
 
Hestene kommer til at være 2 forskellige steder i sommerferien, så der er græs nok til dem alle. Vi har tre folde på Fyel Skovvej i Vestbirk, så der vil nogle af ponyerne komme til at holde sommerferie. I Vestbirk kommer de til at gå på døgnfold. Der er en skurvogn, hvor sadler og andet udstyr er opbevares. 
 
Når vi ved, hvem der ønsker part i sommerferien, beslutter vi hvilke ponyer, der skal blive i Brædstrup og hvilke, der skal til Vestbirk. Vi vil så vidt muligt forsøge at tage hensyn til jeres ønsker, men vi kan selvfølgelig ikke love, at det kan lade sig gøre, da der også er nogle hensyn, vi er nødt til at tage til nogle af ponyerne. 

Ponyerne vil være i Brædstrup under begge ridelejre, og vi regner ikke med at flytte dem tilbage til Vestbirk efter ridelejr 2.

Som kvartpart har man den pågældende hest til rådighed to dage om ugen. Der er mulighed for to kvartparter pr. hest. I kan i realiteten tegne begge parter, men vi forbeholder os retten til at give nr 2 part til en anden, hvis der er flere der ønsker samme pony.

DET ER KUN DEM DER HAR PART NORMALT, DER HAR DENNE MULIGHED.
Tilmeldte
10 /30
Tilmeldingsfrist
06.05.2019
Tidspunkt
02.07.2019 kl. 10.00 - 09.08.2019 kl. 10.00
Sted
Brædstrup eller Vestbirk
Lady: (2)
Filur: (1)
Lala: (1)
Tulle: (1)
Liza: (2)
Oscar: (2)
Sonny: (2)
Julie: (1)
Color: Udsolgt
Cosmo: Udsolgt
Timian: (1)
Akasajja: (1)
Pris
200,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'