Klubmodul henter siden
Ridelejr 2020 - 2 dage - Del 1
Der er desværre ikke flere ledige pladser
VBR’s Ridelejr 2020
Vestbirk Rideklub vil gerne invitere jer til vores årlige ridelejr. Der vil være forskellige aktiviteter herunder turridning, springning, ponygames, konkurrencer med og uden hest og andre heste relaterede aktiviteter. 

Der vil være 3 muligheder for at deltage i ridelejren. Den første vil være fra onsdag d. 1. juli kl. 9 til torsdag d. 2. juli kl. 20. Den anden vil være lørdag d. 4. juli kl. 9 til d. 5. juli kl. 22. Og den tredje vil være fra d. 1. juli kl. 9 til d. 5. juli kl. 22.
Prisen for at deltage i 2 dage (første eller anden mulighed) er 1000kr. og prisen for at deltage i alle 5 dage er 2300kr.

Der vil være bålaften d. 2. juli og d. 5 juli fra kl. 19.00. Her er forældre, søskende mm. velkomne til at være med til en hyggelig aften med snobrød, skumfiduser og rundbold.


HVIS DIN HEST ER OPTAGET PÅ 5 DAGE OG LEDIG PÅ 2 DAGE, MEN DU ØNSKER AT DELTAGE 5 DAGE, SÅ KONTAKT LINEA ELLER MATHILDE :-)

Ridelejren finder sted på Vestbirk Rideklub. Vi vil meget gerne bede de forældre, som har mulighed for det, om at hjælpe os med at sørge for madlavning. Derfor kan der her på tilmeldingen også tilføjes hvornår man evt. har mulighed for dette.

Hvis man ønsker at deltage, og ikke er medlem af klubben bedes i kontakte Mathilde Putman på tlf.: 26249504 eller mail mathilde@putman.dk, der oplyses navn, alder, højde, ride erfaring og evt andet der kan have betydning, så vi kan finde den optimale hest. Derudover skal der betales 75kr ekstra til medlemsskab i perioden. Rytteren vil så være medlem i 3 måneder og det giver også mulighed for at deltage i vores andre arrangementer.  

Der er et begrænset antal deltagere så vi anbefaler tilmelding hurtigst muligt. Tilmelding vil foregå på hjemmesiden, efter først til mølle. I fald den hest man normalt rider på et optaget og man alligevel ønsker at deltage, kan man kontakte undervisere, for at få anbefalet en pony, der passer i niveau. Hvis der ønskes en form for afbetaling, kontakt kassereren Max på kasserer@vbr.dk.

Vi har brug for forældre til at hjælpe med madlavning til frokost og aftensmad, så meld jer også gerne på der.
Vi vil gerne have minimum 10 elever på ridelejren, så hvis der er færre tilmeldte vil ridelejren blive aflyst og beløbet refunderet.
Hvis der er yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf.: 26249504 eller mail mathilde@putman.dk

Vi håber på at se jer alle sammen.
Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen, Linéa, og Mathilde Putman
Tilmeldte
11 /11
Tilmeldingsfrist
01.06.2020
Tidspunkt
01.07.2020 kl. 09.00 - 02.07.2020 kl. 22.00
Sted
Vestbirk Rideskole
Martin: Udsolgt
Mille: Udsolgt
Sonny Boy: Udsolgt
Tulle: Udsolgt
Frederik: Udsolgt
Freja: Udsolgt
Molly: Udsolgt
Filur: Udsolgt
Akasajja: Udsolgt
Ønsket hest er udsolgt, venteliste til:
Bager kage: Udsolgt
Jeg vil (mor/far):
hjælpe med aftensmad søndag: (3)
hjælpe med frokost onsdag: (3)
hjælpe med aftensmad fredag:
hjælpe med aftensmad onsdag:
hjælpe med frokost fredag:
hjælpe med frokost torsdag: (3)
hjælpe med aftensmad lørdag: (3)
hjælpe med aftensmad torsdag: (1)
hjælpe med frokost lørdag: (3)
hjælpe med frokost søndag: (3)
Pris
1000,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'