Ridelejr 2024

Antal tilmeldte: 8/35 Pris: 2110.24 DKK Lokation:
Grædstrupvej 4
8740 Brædstrup
Dato:
04-08-2024 09:00
07-08-2024 17:00
Sidste frist for tilmelding:
28-06-2024
Beskrivelse

VBR’s Ridelejr 2024 

OBS DATO FOR RIDELEJR ER RYKKET TIL 4. - 7. AUGUST!


Vestbirk Rideklub vil gerne invitere jer til vores årlige ridelejr. Der vil være forskellige aktiviteter herunder turridning, springning, ponygames, konkurrencer med og uden hest og andre heste relaterede aktiviteter. 

Ridelejren finder sted på Vestbirk Rideklub. Vi vil meget gerne bede de forældre, som har mulighed for det, om at hjælpe os med at sørge for madlavning. Derfor kan der her på tilmeldingen også tilføjes hvornår, man evt. har mulighed for dette. 

Hvis man ønsker at deltage, og ikke er medlem af klubben, bedes i kontakte Linea Putman på tlf.: 31900626 eller mail linea@putman.dk. Der oplyses navn, alder, højde, ride erfaring og evt. andet, der kan være relevant, så vi kan finde den optimale hest. Derudover skal der betales 75kr ekstra til medlemsskab i perioden. Rytteren vil så være medlem i 3 måneder, og det giver også mulighed for at deltage i vores andre arrangementer.  

Der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler tilmelding hurtigst muligt. Tilmelding foregår her på hjemmesiden, efter først til mølle. I fald den hest, du normalt rider på, er optaget, og du alligevel ønsker at deltage, skal du kontakte Linea for at få anbefalet en pony, der passer i niveau. Vi kan desværre ikke garantere, at du kommer til at ride den hest du har ønsket, men vi bestræber os selvfølgelig på at få det til at passe.

OBS: Hvis du har din egen hest med behøver du ikke vælge en hest. Hvis der ikke vælges en hest, vil vi antage, at du kommer med din egen hest. Hvis du har din egen hest med, som ikke er opstaldet på stedet, forventer vi, at du får tjekket (og hvis nødvendigt) behandlet din hest for orm umiddelbart inden, den kommer her. Vi har ikke mulighed for at tilbyde bokse til udefrakommende heste uanset vejret. Hestene går på døgnfold 2 og 2 og får hø efter behov i forhold til mængden af græs på folden. Du skal selv medbringe andet foder din hest skal have. Der er vandkopper på alle folde. 

* Kommer du med din egen hest bedes du angive hestens navn og registreringsnummer i kommentarfeltet.

Vi har brug for forældre til at hjælpe med madlavning til frokost og aftensmad, så meld jer også gerne på der. 
Vi vil gerne have minimum 15 elever på ridelejren, så hvis der er færre tilmeldte vil ridelejren blive aflyst og beløbet refunderet. 
Hvis der er yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf.: 31900626 eller mail linea@putman.dk

HUSK AT LOGGE IND FØR I TILMELDER JER, HVIS I ALLEREDE ER MEDLEM AF KLUBBEN, SÅ I IKKE BETALER FOR EKSTRA MEDLEMSKAB! 

* Vær opmærksom på at du får en kvittering, når du har meldt til. Ellers er din tilmelding ikke gået igennem, og vi kan ikke garantere, at der er en ledig plads. 

Vi glæder os til at se jer.

Stævne valg

Valg af HEST - OBS: HVIS DU HAR EGEN HEST SKAL DU IKKE VÆLGE HER.

Tilvalg

ValgPris
Egen Hest, som er opstaldet på stedet i forvejen. 0 DKK
Egen Hest, som kommer udefra. (Betaling går til hø mm.)203.4 DKK

Ekstra information

Vil gerne medbringe kage!
Vælg hvad du gerne vil hjælpe med:
Kommentar

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 2110.24 DKK