Eventoversigt

Part i Sommerferien

Antal tilmeldte: 10/30 Pris: 0,- Lokation:
Grædstrupvej 4
8740 Brædstrup
Dato:
29-06-2024 08:00
11-08-2024 21:00
Sidste frist for tilmelding:
15-06-2024
Beskrivelse

Igen i år er det muligt at have part i sommerferien. 

Som kvartpart har man den pågældende hest til rådighed to dage om ugen. Der er mulighed for to kvartparter pr. hest. Man kan godt vælge begge parter, så en rytter kan ride 4 gange ugentligt, men vi forbeholder os retten til at give den ene part til en anden, hvis flere ønsker part på samme pony. OBS - hvis du ønsker halvpart (ridning 4 dage pr. uge), skal du vælge det nedenfor og betale dobbelt.

Hvis du ikke har part i forvejen, men ønsker at ride i sommerferien, beder vi dig aftale med Linea, inden du melder til. 

Der gælder samme regler for part i sommerferien som for almindelige parter. 

Hvis du ikke kan ride alle uger, kan det godt planlægges, så du rider flere gange i de andre uger, såfremt det evt. kan passe med den anden part.

Marker nedenfor hvilke uger du gerne vil ride, og hvilke uger du foretrækker. Det er ikke muligt at ride d. 4. til 8. august pga. ridelejr.

Kontakt Linea for yderligere spørgsmål.

* Vær opmærksom på at du får en kvittering, når du har meldt til, ellers er din tilmelding ikke gået igennem.

 

Mvh. Vestbirk Rideklub 

Ridelejr 2024

Antal tilmeldte: 13/35 Pris: 2110.24,- Lokation:
Grædstrupvej 4
8740 Brædstrup
Dato:
04-08-2024 09:00
07-08-2024 17:00
Sidste frist for tilmelding:
16-06-2024
Beskrivelse

VBR’s Ridelejr 2024 

OBS DATO FOR RIDELEJR ER RYKKET TIL 4. - 7. AUGUST!


Vestbirk Rideklub vil gerne invitere jer til vores årlige ridelejr. Der vil være forskellige aktiviteter herunder turridning, springning, ponygames, konkurrencer med og uden hest og andre heste relaterede aktiviteter. 

Ridelejren finder sted på Vestbirk Rideklub. Vi vil meget gerne bede de forældre, som har mulighed for det, om at hjælpe os med at sørge for madlavning. Derfor kan der her på tilmeldingen også tilføjes hvornår, man evt. har mulighed for dette. 

Hvis man ønsker at deltage, og ikke er medlem af klubben, bedes i kontakte Linea Putman på tlf.: 31900626 eller mail linea@putman.dk. Der oplyses navn, alder, højde, ride erfaring og evt. andet, der kan være relevant, så vi kan finde den optimale hest. Derudover skal der betales 75kr ekstra til medlemsskab i perioden. Rytteren vil så være medlem i 3 måneder, og det giver også mulighed for at deltage i vores andre arrangementer.  

Der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler tilmelding hurtigst muligt. Tilmelding foregår her på hjemmesiden, efter først til mølle. I fald den hest, du normalt rider på, er optaget, og du alligevel ønsker at deltage, skal du kontakte Linea for at få anbefalet en pony, der passer i niveau. Vi kan desværre ikke garantere, at du kommer til at ride den hest du har ønsket, men vi bestræber os selvfølgelig på at få det til at passe.

OBS: Hvis du har din egen hest med behøver du ikke vælge en hest. Hvis der ikke vælges en hest, vil vi antage, at du kommer med din egen hest. Hvis du har din egen hest med, som ikke er opstaldet på stedet, forventer vi, at du får tjekket (og hvis nødvendigt) behandlet din hest for orm umiddelbart inden, den kommer her. Vi har ikke mulighed for at tilbyde bokse til udefrakommende heste uanset vejret. Hestene går på døgnfold 2 og 2 og får hø efter behov i forhold til mængden af græs på folden. Du skal selv medbringe andet foder din hest skal have. Der er vandkopper på alle folde. 

* Kommer du med din egen hest bedes du angive hestens navn og registreringsnummer i kommentarfeltet.

Vi har brug for forældre til at hjælpe med madlavning til frokost og aftensmad, så meld jer også gerne på der. 
Vi vil gerne have minimum 15 elever på ridelejren, så hvis der er færre tilmeldte vil ridelejren blive aflyst og beløbet refunderet. 
Hvis der er yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf.: 31900626 eller mail linea@putman.dk

HUSK AT LOGGE IND FØR I TILMELDER JER, HVIS I ALLEREDE ER MEDLEM AF KLUBBEN, SÅ I IKKE BETALER FOR EKSTRA MEDLEMSKAB! 

* Vær opmærksom på at du får en kvittering, når du har meldt til. Ellers er din tilmelding ikke gået igennem, og vi kan ikke garantere, at der er en ledig plads. 

Vi glæder os til at se jer.