NYE COVID-19 REGLER

26-10-2020

Husk mundbind og begræns antal personer på stedet. - Læs de nye regler her:

 

Horsens kommune har meldt nye retningslinjer ud, som vi selvfølgelig skal forholde os til.

Dette imødekommer vi i dagligdagen ved at inddele rideskolen i zoner som i foråret – Hallen/banen og stalden, hvor der, med tilsagn fra politiet, må opholde sig 10 personer hvert sted. Men det betyder at:


Herudover anbefaler sundhedsmyndighederne, at arrangementer, der primært har et socialt formål samt arrangementer med overnatning, aflyses.

Mundbind: vær opmærksom på, at fra torsdag den 29. oktober er der krav om mundbind i indendørs kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter. Det gælder for fra 12 år og opefter – dog ikke i forbindelse med udførelsen af selve aktiviteten, der hører til idrætten eller foreningen.

Det betyder altså at børn fra 12 år samt hjælpere SKAL bære mundbind i stalden og i hallen. Eleverne og underviserne skal IKKE bære mundbind mens undervisningen foregår!

Udover ovenstående gælder de normale regler omkring at holde afstand og hånd hygiejne.

Udstyr: Vi opfordrer til, at man så vidt muligt bruger sit eget udstyr. Der vil stå forstøvere med sprit til overfladedesinficering i staldene, og man står selv for at rengøre strigler samt lånt udstyr (vest, hjelm, pisk med videre). Der må ikke anvendes sprit på sadler og hovedtøj!

Mvh VBR